• 699pic_3do77x_bz1

Tala Fou

Fa'a'ole'ole Pu'eina i le 4K CCTV mea pu'eata: Ua Su'e e Fafine Uo tama i le moega ma le isi Fafine

Guangzhou Elzoneta technology Co., Ltd. o se atinaʻe tau fesoʻotaʻiga faʻatekonolosi saogalemu ua faʻalauiloaina mo ia lava talu mai lona faʻavaeina i le 2012. O le kamupani faʻapitoa i le R & D, gaosiga, OEM ma isi mea faʻatasi ma a latou faʻataʻitaʻiga 4K CCTV Camera system.O a latou oloa e leʻi leva ona faʻaalia ina ua maua le uo tama a se fafine o kopi o ia i luga o le moega ma se isi fafine, ma faʻaalia ai le alualu i luma o latou mea pueata i le puʻeina e oʻo lava i taimi sili ona vavalalata.

Na vave ona salalau tala i luga o fesoʻotaʻiga eseese ma e leʻi umi ae oʻo mai se tala e faʻapea afai o loʻo e suʻeina ni fofo mataʻituina sili ona lelei o le Guangzhou Elzoneta technology Co., Ltd o le nofoaga e alu i ai - aemaise lava pe a oʻo mai i le puʻeina o tagata taufaasese!O lenei iloa na oo mai ina ua amata ona iloa e tagata o le au faimamago e masani lava ona le lagona se faanoanoa seʻia oʻo ina maua i latou, lea e faʻamaonia ai le mafuaʻaga e mafai ai ona matua aoga le i ai o meafaigaluega faʻatekinolosi e pei o Guangzhou Elzoneta's 4K CCTV Cameras.

I le fa'aopoopoina o le tu'uina atu o 'au'aunaga mata'ituina mo fale ma pisinisi tutusa, ua ofoina atu fo'i e Guangzhou Elzonata isi oloa i totonu o latou alaleo o fofo saogalemu.O nei mea e aofia ai faiga e pulea ai le avanoa, faiga fa'ailo ma feso'ota'iga vitiō - ua mamanuina uma e tu'uina atu ai le puipuiga aupito maualuga mai tagata fa'alavelave e le mana'omia po'o tagata fai mea leaga mai le ulufale atu i lou fale e aunoa ma se fa'atagaga.Ua latou fa'atupuina fo'i polokalame fa'akomepiuta e pei ole fa'atekonolosi fa'aalia foliga e mafai ai e tagata fa'atau ona mata'ituina gaioiga e ala i masini feavea'i po'o komipiuta i so'o se taimi - ae o se isi mea e fa'amaonia ai le mamafa o lenei kamupani o lo'o fa'atatau i le saogalemu pe a ofoina atu tomai sili atu mo tagata fa'atau.

I le avea ai o se tasi o atinaʻe taʻutaʻua naʻo le faʻamautinoaina o le maualuga o le saogalemu e ala i le alualu i luma o tekinolosi, e le o se mea e ofo ai pe aisea ua liliu atu ai le toʻatele o tagata i le Guangzhou Elzonata Technology Co., Ltd pe a oʻo mai i lalo le filifilia o vaifofo mataʻituina i luga o auala masani e pei o le faʻafaigaluegaina o leoleo. po'o le fa'apipi'iina o fa'ailo na'o ia ona o le fa'aopoopoina o le fa'aogaina o nei tekonolosi fou e ofoina atu i tagata fa'aoga i aso nei!


Taimi meli: Mati-01-2023